top of page

Nyhetsbrev 2023.03.15

logo_v5_big_edited.png

Potentiell partner med C2 Capital AB (Publ) 

STOCKHOLM, 15 mars 2023: C2 Capital AB (”C2 Capital” eller ”Bolaget”) förhandlar om ett samarbete med en London-baserad spelutvecklare. 

 

För att säkerställa en expansion till Storbritannien och centrala Europa för C2 Capital diskussioner med ett London-baserat utvecklingsbolag, som fokuserar på vadslagning och finansiella spel. Målet är att skapa ett samarbets- eller partnerskapsavtal för ett nytänkande inom den internationella spelmarknaden. City of London är ett världsledande finansiellt centrum och utgör en kärnmarknad för finansiell handel, ”day traders”, valutahandlare (krypto-och fiatvalutor) med flera.

— Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en valuta-vadslagnings-produkt som passar den brittiska marknaden och som lever upp till de regulatoriska kraven. Jag är mycket nöjd med möjligheten till ett samarbete vilket kommer att ge C2 Capital större möjligheter att slutföra sin ambition att lista sig på stockholmsbörsen, säger Lars Wolf, VD. 

Om C2 Capital AB 

C2 Capital investerar i en banbrytande plattform för vadslagning på digital- och fiat-valutor baserad på blockchain-teknologi. Bolaget planerar att lansera plattformen i Europa och Nordamerika, vilket borgar för en hög tillväxtpotential. C2 Capital planerar att ansöka om att lista aktien på en lämplig börs i Stockholm inom 2023. 

Kontakt

Lars Wolf, VD

E-post: lars.wolf@c2capital.se

Telefon: +46 (0)70-588 42 69

 

Ben Hedenberg, bolagsjurist

E-post: ben@c2capital.se

Mobil: +44 (0)7944 316 906

Leo Celija, investor relations

E-post: leo.celija@c2capital.se

Mobil: +46 (0) 70 420 32 67 

bottom of page