top of page

Larina AB

Vi strävar efter punktlighet och tillgänglighet för att öka kundens trygghet.

Bakgrund

Larina Invest grundades av Consilium Invest, väldigt duktiga entreprenörer som bestämde sig för att börja arbeta inom finansbranschen.

Consilium Invest blev snabbt Larina AB då möjligheterna fanns för Larina att ta detta flera nivåer högre tack vare ett brett nätverk och väldigt enorma projekt med hög avkastning.

 

Vår utgångspunkt är att investera och satsa i växlande projekt som i sin tur ger tillbaka och är vinstgivande.

 

Med flera års erfarenhet har det gett oss större insikt på hur marknaden fungerar och på vilket tillvägagångssättarbetet ska utföras.
Vårt breda nätverk gav oss möjligheten till att samarbeta med andra entreprenörer vid olika projekt och driva dem till framgång.

Säkerhet

Larina Invest har förstått att varje investeringsbeslut har potentiella konsekvenser, både ekonomiska och samhälleliga. Vilket betyder att en central punkt för oss är att vara engagerade och drivna till att styra dig som person eller ditt företag mot ett korrekt affärsbeslut.

 

Som förvaltare över våra kunders kapital strävar vi efter hållbara investeringar. Som företag implementeras stora krav på oss själva, vi arbetar på ett så ansvarsfullt sätt som möjligt för att öka avkastningen hos våra kunder och skydda den.

Tilltro

Vår enorma kundbas talar för sig själv. Klienter som tillhör oss har ansträngt sig i flera år för att gå i plus medvetna om att det har kostat dem en stor del av deras kassa och det är just därför Larina Invest vill hjälpa våra kunder genom att betala tillbaka den summan de förlorat genom att investera hos oss.

 

Larina Invest har en personal som arbetat länge inom investerings området vilket betyder att den mognad som införskaffats kommer med moderna lösningar. Utifrån vår analys agerar vi och på så sätt ökar volymen av att upptäcka tillväxt för avkastningsmöjligheter.

Vår enorma kundbas talar för sig själv. Klienter som tillhör oss har ansträngt sig i flera år för att gå i plus medvetna om att det har kostat dom en stor del av deras kassa och det är just därför Larina Invest vill hjälpa våra kunder genom att betala tillbaka den summan de förlorat genom att investera hos oss.

Samförstånd

Att investera sina pengar i olika projekt eller andra växlande bolag kan kännas som att man simmar i främmande vatten, just därför ser vi till att våra investerare alltid är delaktiga
och även hålls uppdaterade när det gäller deras insättning. När de gäller den sociala frågan är det viktigt att våra kunder är så isolerade mot affärsrisker som möjligt.

 

Business Meeting

Målgrupp

Vårt huvudkontor befinner sig i Malmö men vi är öppna för hela landets invånare och ser till att hjälpa dig vart än du bor i sverige.

bottom of page