Colleagues at Work

“Investment is the discipline of relative selection.”

Partners

02

Gojitech 

logotype (1).png

Gojitech i Malmö är ett av de företagen inom konsult- och installations­företag som erbjuder effektiva installations lösningar med kunden i fokus. Verksamheten består i huvudsak av att utföra projektering, ventilations entreprenader och service på fastighetstekniska installationer. Vi arbetar över hela Skåne och med kontor i Malmö.

03

Summer Home 

Summer Home Real Estate är en turkisk mäklare med huvudkontor i den underbara kuststaden Alanya på den turkiska rivieran. Kontoret ligger centralt beläget i Alanya centrum. Ägaren är en licensierad fastighetsmäklare med många års erfarenhet av fastighetsmarknaden. Vår mångåriga erfarenhet och vårt engagemang för våra kunder har gjort att vi fått ett mycket gott rykte bland folk och i branchen.

2020-07-16.png

01

Eferio Communications

Tillväxten och välståndet på den afrikanska kontinenten

ökar kraftigt. Under de närmaste 30 åren kommer Afrika

växa snabbare än övriga världen. När jag för 3 år sedan

bestämde mig att flytta till Nairobi och Kenya för att

lansera våra digitala tjänster var det för att det kommer

att vara nödvändigt att ha dessa tjänster på plats för att

möjliggöra att välståndet kan gynna så många som

möjligt.

larina hemsida.jpg

04

optibiz-1024x355.png

Optibiz AB

Optibiz hjälper företag att optimera och kostnadseffektivisera följande telefonilösningar: Telefonabonnemang, Växellösningar och Hårdvara. Vi tar hand om era datorer och erbjuder företag kompletta arbetsstationspaket.

05

MS BYGG AB

MS Bygg har arbetat inom byggbranschen i många år och besitter kunskap och erfarenhet som kan hjälpa dig som fastighetsägare, företag eller privatperson. 

MS Bygg ser till att dina önskemål uppfylls, vare sig om projektet är stort eller litet. 

ms logga svart -.PNG

06

MVMNT

M V M N T

Padel har växt i rask takt och är idag Sveriges snabbast växande sport. En sport som passar alla. Det finns en enorm efterfråga på padelkläder och accessoarer, men utbudet är mycket lågt. Movement är lösning på den enorma efterfrågan.

07

Nobe Cars USA

Setting Nobe a bit more apart from the rest is the innovative dual-battery system found in each automobile we make. With the main battery putting the power behind each three-wheeled classic a separate battery provides power for the supporting systems such as light, heat, and the ever present radio so you never miss a tune or turn along the way.

rebase-logo-kirjaga-taustata-2.png

08

Vibe Mobil

Hos Vibe Mobil är kommunikationen gränslös. Ring, sms:a och mms:a alltid till ett fast pris. Vibe har lösningen för dig som driver eget samt för dig dom vill ha abonnemang privat. Som Vibekund får du tillgång till Tele2's nät, ett av Sveriges bästa. Var flexibel och höj samt sänk ditt abonnemang precis när du vill under bindningstiden.